Για παραγγελία καλέστε στο 2104829801 ή στείλτε mail στο sales@cobra-center.gr 

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η RADARCAN®, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με διαδρομή άνω των 30 ετών στην έρευνα, την κατασκευή και το εμπόριο συσκευών για τον έλεγχο των παρασίτων. Ξεκίνησε το 1981 να κατασκευάζει ηλεκτρονικά προϊόντα για μεγάλες διεθνείς εταιρείες και από το 1989 ανέπτυξε μια σειρά προϊόντων με τη δική της τεχνολογία, εστιάζοντας στην παροχή  καινοτομίας  Έκτοτε η RADARCAN® έχει δημιουργήσει και αναπτύξει διαφορετικά μοντέλα και εκδόσεις ηλεκτρονικών συσκευών για την καταπολέμηση των ενοχλητικών ζώων με τον καθαρότερο και πιο υγιεινό τρόπο, προσφέροντας μια εναλλακτική λύση στη χρήση χημικών και φυτοφαρμάκων, επιβλαβών για την υγεία. Ταυτόχρονα, παρέχει λύσεις στον τομέα του ιονισμού και του καθαρισμού του αέρα, προστατεύοντας τους χρήστες από ακάρεα και επιβλαβή σωματίδια  μολυσμένου αέρα. Προσφέρει επίσης προϊόντα που αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με κτηνιάτρους και ειδικούς εκπαιδευτές, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τη διαδικασία εκπαίδευσης σκύλων και γατών και βοηθούν στον έλεγχο της συμπεριφοράς τους.
Από την ίδρυσή της έχει δεσμευτεί στην ανάπτυξη προϊόντων και τεχνολογιών με προτεραιότητα τον σεβασμό του περιβάλλοντος και την επιδίωξη της υψηλότερης ποιότητας σε κάθε μία από τις συσκευές της. Σήμερα, τα προϊόντα RADARCAN® πωλούνται και διατίθενται στην αγορά σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας , όπου αντιπροσωπεύονται από την Cobra Center Ltd.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η RADARCAN® λειτουργεί από το 1989 με σκοπό να προσφέρει στους ανθρώπους και τα κατοικίδια τους την περιβαλλοντική άνεση και ευεξία που τους αξίζει. Μέσω της ανάπτυξης δικών της προϊόντων και τεχνολογιών, η αποστολή της είναι να παρέχει αποτελεσματική και υγιεινή προστασία από έντομα, παράσιτα, ανεπιθύμητα ζώα και επιβλαβή περιβάλλοντα. Όλες οι συσκευές αναπτύσσονται σε συνεργασία με ερευνητικά ιδρύματα, εργαστήρια και πανεπιστήμια που ενισχύουν την εξέλιξη και την αποτελεσματικότητα κάθε προϊόντος.

Με μια ομάδα επαγγελματιών, η RADARCAN® εργάζεται καθημερινά με πάθος αναζητώντας την υψηλότερη ποιότητα στη γκάμα των προϊόντων της, που κατασκευάζεται στις δικές της ευρωπαϊκές εγκαταστάσεις για να αποκτήσει την εμπιστοσύνη όλων των πελατών της παγκοσμίως.


ΟΡΑΜΑ


Η RADARCAN® ηγείται της διεθνούς αγοράς εντομοαπωθητικών μέσω της χρήσης καινοτόμων, μη συστημικών τεχνολογιών. Αναγνωρίζεται επίσης ως κορυφαίο brand στον τομέα της, λόγω της αποτελεσματικότητας και της ποιότητας των προϊόντων της, τα οποία μπορούν να αγοραστούν τόσο σε μαζική διανομή όσο και σε εξειδικευμένα κανάλια λιανικής.

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Όλα τα προϊόντα της κατασκευάζονται στις δικές της ευρωπαϊκές εγκαταστάσεις με σκοπό να εξασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα στην ανάπτυξη ολόκληρης της διαδικασίας παραγωγής από την αρχή της παραγωγής έως το τελικό αποτέλεσμα του προϊόντος. Είναι λοιπόν οι ίδιοι που φροντίζουν να ελέγξουν τόσο την παραγωγή όσο και την ποιότητα των συσκευών, παρακολουθώντας κάθε βήμα και διαπιστώνοντας από πρώτο χέρι ότι δεν υπάρχει κανένα λάθος στη διαδικασία.

 

ΔΙΠΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Στη RADARCAN® εκτελείται διπλός εξαντλητικός έλεγχος ποιότητας των συσκευών. Από τη μία πλευρά, προσαρμόζοντας κάθε ένα από τα προϊόντα ξεχωριστά και, από την άλλη, πραγματοποιώντας μια δοκιμή οπτικής λειτουργίας μόλις συναρμολογηθεί το προϊόν.